Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

Paul Simonis ziet kansen tegen SK Brann

GA Eagles trainer Paul Simonis heeft donderdagavond niet zijn gehele selectie tot zijn beschikking maar hij verwacht dat zijn club een kans heeft tegen de Noren van SK Brann.

Simonis moet zijn uiterste best doen om niemand te vergeten in het rijtje met afwezigen. Mathis Suray, Julius Dirksen, Oliver Edvardsen, Gerrit Nauber en Pim Saathof zijn vanwege verschillende redenen niet aanwezig tegen SK Brann. Volgens het Algemeen Dagblad is de 'positieve ingestelde' Simonis niet van mening dat de Europese wedstrijd te vroeg komt.

"Ik heb een ploeg op het veld gezien die samenwerkt en het Genk (2-1 overwinning, red.) enorm moeilijk heeft gemaakt", sprak hij op de persconferentie van Go Ahead. In de tachtigste minuut konden ze zich nog aan de afspraken houden. Simonis is van mening dat de spelers van Go Ahead Eagles voor elkaar door het vuur moeten gaan. In de wedstrijdbespreking heb ik daar nog een filmpje van laten zien.

Go Ahead Eagles ziet dan ook kansen tegen SK Brann, dat al begonnen is aan de Noorse competitie. "Zij zullen beter op elkaar ingespeeld zijn, maar wij zijn fris. Zij hebben afgelopen zaterdagavond nog gespeeld, terwijl wij een langere aanloop hebben. Dat kan ook in je voordeel werken."

Go Ahead Eagles - SK Brann begint donderdag om 18.30 uur.