Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

Victor Kaj Edvardsen staat voor vertrek bij GA Eagles

Het lijkt er sterk op dat spits Victor Kaj Edvardsen gaat vertrekken bij GA Eagles want de inmiddels 28 jarige spits wordt vandaag medisch gekeurd bij het Engelse Barnsley FC dat uitkomt in de League One. Dit melden zowel De Stentor als VI.

vedeff-scaled

Dit zou een prima uitkomst zijn voor een probleem met de spits dat de afgelopen week ontstond bij de Deventer club. Edvardsen werd gepasseerd door trainer Paul Simonis en Finn Stokkers kreeg de voorkeur. Edvardsen was het daar niet mee eens en uitte zijn ongenoegen op social media. Daarmee werden de geruchten over een mogelijk vertrek van de spits alleen maar groter.

Trainer Paul Simonis zei na de gewonnen wedstrijd tegen RKC Waalwijk waar zijn keuze Finn Stokkers een assist gaf en scoorde 'Ik vind hem nog steeds een speler met veel potentie. Alleen: hij reageert soms heel primair. Dat zit in hem en is niet iets van de laatste tijd. Victor kan heel goed voetballen en ik vind hem een interessant profiel hebben voor ons. Hij moet af en toe alleen leren om even tot tien te tellen.'

Nu, na een heuse socialmediasoap, vertrekt Victor Kaj Edvardsen dus toch bij Go Ahead. Barnsley neemt hem voor een jaar op huurbasis over. In Deventer ligt de aanvaller nog vast tot medio 2026. Mogelijk vertrekt ook Thibo Baeten nog voor het verstrijken van de transferdeadline.