Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

GA Eagles o19 wint in Groningen

De eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen speelde GA Eagles o19 in Groningen. FC Groningen o19 was gedegradeerd en zou graag weer terug willen keren naar het hoogste niveau. dat wil GA Eagles uiteraard ook.

FC Groningen had het moeilijk in deze wedstrijd en de gasten uit Deventer waren wel de iets betere ploeg en kwam in de 21ste minuut op 0-1 door een individuele actie van Adam Benbouker die zomaar door de Groningse defensie kon lopen en scoren. Kyano Doesburg deed in de 37ste minuut iets terug en scoorde de gelijkmaker, 1-1. Dat was tevens de ruststand.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, een iets beter GA Eagles en in de 67ste minuut was het Kaid Phiri Becker die met een fantastische vrije trap doelman Jesse Tetteroo kansloos liet, 1-2. Hier bleef het bij en en namen de Eagles de drie punten mee terug naar Deventer.