Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

Jamal Amofa verlengt contract bij de Eagles

GA Eagles maakt melding op hun website dat verdediger Jamal Amofa zijn contract bij de Deventenaren heeft verlengt. De 25 jarige verdediger heeft voor twee jaar bijgetekend en staat nu tot medio 2027 onder contract.
Screenshot_20240723-201222_Instagram

Amofa zegt over zijn verlenging: ‘Ik ben blij met het vertrouwen dat de club in mij uitspreekt. Ik voel me hier thuis en ben dankbaar voor deze verlenging.” Technisch manager Paul Bosvelt over de verlenging: “Jamal gaat nu zijn derde seizoen in; na een flitsende start en een goed eerste seizoen kende het tweede seizoen wat lastige fases.  Desondanks hebben we als club veel vertrouwen in Jamal en dat willen we met deze verlenging graag laten zien.”

Amofa kwam in 2022 naar Deventer en was in zijn eerste seizoen basisispeler. In de loop van het tweede seizoen verspeelde hij zijn basisplaats omdat Joris Kramer en Gerrit Nauver de voorkeur kregen. Aanstaande donderdag zal hij waarschijnlijk wel in de basis starten tegen het Noorde SK Brann omdat nieuwe aanwinst Julius Dirksen nog niet inzetbaar is en ook Gerrit Nauber is niet inzetbaar.