Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

Voorbeschouwing FC Utrecht - GA Eagles

Nog één wedstrijd is GA Eagles verwijderd van Europees voetbal. Om 18.00 uur trappen FC Utrecht en GA Eagles af in de Galgenwaard en de winnaar van die wedstrijd speelt in de tweede voorronde van de Conference League. In Nijmegen won Go Ahead Eagles donderdagavond met 1-2 van NEC door treffers van Finn Stokkers en Philippe Rommens. “We speelden een echt goede wedstrijd. Ik heb genoten van ons spel”, zo blikt trainer René Hake terug op de wedstrijd. “Daarna hebben we met de supporters een mooi feest gehad in het stadion en een mooi onthaal in Deventer. Maar we moeten nu ook weer door. Het is heel bijzonder dat we deze finale spelen.”

De Galgenwaard vormt zondagavond het decor voor het slotstuk van een ongelofelijk seizoen van Go Ahead Eagles. Vorige maand ging Go Ahead Eagles in de competitie wel met 2-1 onderuit in de Domstad.  “Zij hebben een prima ploeg. Wij hebben daar een prima wedstrijd gespeeld, alleen scoorden we niet. Zondag wordt natuurlijk een andere wedstrijd, maar ik merk aan de spelers dat ze er ontzettend veel zin in hebben, het hele seizoen al. We hebben er een goed gevoel bij!”

Go Ahead Eagles wordt in De Galgenwaard gesteund door 1200 supporters. Daarmee is het uitvak uitverkocht. Niet aanwezig in Utrecht? Het duel is daarnaast live te volgen op grote schermen in De Adelaarshorst. Lees hier alle info.

De wedstrijd is ook te volgen via de volgende (media)kanalen: