Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

René Hake verruilt GA Eagles voor Manchester United

René Hake gaat GA Eagles inruilen voor de Engelse topclub Manchester United en is erg blij met zijn overstap. Bij de Engelse topclub zal hij als assistent-trainer van Erik ten Hag gaan dienen. In een gesprek met Voetbal International heeft hij zijn gevoelens over de overstap naar Go Ahead Eagles gedeeld.

Hake geeft aan dat het moeilijk te beschrijven is, maar dit is natuurlijk een fantastische kans voor mij. Het werken in de grootste competitie van de wereld, bij een van de grootste clubs van de wereld. Ik heb er ook veel aan gehad. Het is uniek dat ik vanuit Go Ahead Eagles naar de top van de wereld kan reizen.

Hake is dankbaar voor de kans die hem wordt gegeven. Ik ben Erik dankbaar voor deze kans, maar het is niet belangrijk dat we elkaar goed kennen. Wij moeten ons werk goed afleveren. Erik heeft een rol voor mij in gedachten, dat hebben we besproken. Net zoals in iedere staf worden alle taken verdeeld onder de assistenten.
De nieuwe assistent-trainer van Manchester United heeft aangegeven dat hij zich in Engeland volledig zal richten op zijn werkzaamheden. Het zal ongetwijfeld kriebelen, maar het is ook een kwestie van snel wennen. Dit is geen vakantie. Het zal hard werken worden, zodat er beter gepresteerd wordt.