Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

Raakt GA Eagles trainer René Hake kwijt?

Het is zeer waarschijnlijk dat Go Ahead Eagles hun succestrainer René Hake zal verliezen, aldus transfergoeroe Fabrizio Romano. De 52-jarige trainer zal bij Manchester United de rechterhand van Erik ten Hag moeten worden op Old Trafford.

DSC_0018

De technische staf van United zal worden aangepast. Eerder werd al bekend dat Ruud van Nistelrooij hard op weg is naar Manchester en die ook een aanbieding van Burnley op zak had, lijkt bij The Mancunians aan de slag te gaan als assistent van Ten Hag. Ditzelfde geldt voor Hake, die goed bevriend is met de huidige manager van United.

Romano schrijft dat United er vertrouwen in heeft dat Van Nistelrooij en Hake zullen worden toegevoegd aan de staf van de club. In Manchester zijn ook Steve McClaren en Mitchell van der Gaag werkzaam. Op die manier zal de Nederlandse invloed op Old Trafford nog groter worden.

Hake is sinds de zomer van 2022 aan het roer bij Go Ahead en heeft de afgelopen twee jaar naar behoren gepresteerd. Het afgelopen seizoen werd zelfs de play-offs gewonnen en daarmee Europees voetbal behaald. Hake verwacht dat hij dat niet in Deventer zal meemaken.