Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

Raakt GA Eagles ook Philippe Rommens kwijt?

Go Ahead Eagles dreigt Philippe Rommens te verliezen. Het Ferencvaros van Pascal Jansen heeft interesse in de aanvallende middenvelder. Zelfs de Hongaarse topclub zou Go Ahead een serieus voorstel hebben gedaan.
Phillipe Rommens

De Telegraaf heeft dit gemeld. Go Ahead heeft, na Bas Kuipers (FC Twente) en René Hake (op weg naar Manchester United), nu ook Rommens nodig om het team te versterken. De timing van dit alles is zeker niet optimaal voor de Eagles: over drie weken wacht namelijk de eerste ontmoeting met SK Brann in de voorronde van de Conference League.

Het is niet duidelijk hoeveel Go Ahead aan Rommens kan verdienen. Het is echter niet zo dat het voorstel van Ferencvaros'serieus' is. De Belg heeft in Deventer een contract tot medio 2025. Wanneer Rommens de overstap maakt naar Hongarije, zal hij, samen met trainer Jansen, de voorronde van de Champions League in gaan.

Drie jaar geleden maakte Rommens de overstap van TOP Oss naar Go Ahead. De Adelaarshorst is de plek waar het opleidingsproduct van PSV is uitgegroeid tot een belangrijke kracht. Rommens was het afgelopen seizoen goed voor vijf goals en zes assists in 25 wedstrijden in alle competities.