Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

Maurice Steijn niet de nieuwe trainer van GA Eagles

Maurice Steijn zal bij Go Ahead Eagles niet de opvolger worden van René Hake. Hij werd beschouwd als een van de belangrijkste kandidaten, maar heeft de club uit Deventer afgewezen.

Screenshot_20240704-202643_Instagram

Het Algemeen Dagblad heeft dit gemeld. Go Ahead Eagles is al een week bezig met het zoeken naar een geschikte opvolger voor Hake, die op het punt staat zich naast Erik ten Hag te voegen in de staf van Manchester United. De Deventenaren hebben de voorkeur voor een Nederlandse trainer met ervaring. De club is uitgekomen bij Steijn, die sinds zijn vertrek bij Ajax in oktober van vorig jaar geen club meer trainde, maar wel even in beeld was bij sc Heerenveen.

Steijn heeft echter geen behoefte aan een dienstverband op De Adelaarshorst, en heeft vriendelijk bedankt voor zijn aanbod. Paul Bosvelt, de technisch directeur van Go Ahead, heeft woensdag al aangegeven dat het vinden van een nieuwe trainer niet eenvoudig is. Je hebt een aantal namen in je hoofd en het blijkt in de praktijk lastig te zijn. Sommige mensen hebben andere opties, andere zijn niet los te weken. "We moeten de juiste keuze maken en de tijd nemen die daarvoor nodig is", aldus hij, opgetekend door het AD.