Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

GO AHEAD EAGLES WINT IN BESLOTEN OEFENDUEL MET 7-1 VAN ONS SNEEK

De eerste oefenwedstrijd van Go Ahead Eagles is vandaag in Voorthuizen gespeeld. ONS Sneek werd met 7-1 verslagen in een besloten wedstrijd. Mathis Suray (2x), Rashaan Fernandes (2x), Thibo Baeten, Pim Saathof en Julius Dirksen scoorden voor Go Ahead Eagles.

Op het sportcomplex van V.V. De Kieviten werd er zaterdagmiddag om 15:00 uur afgetrapt. Nadat er een klein kwartier was gespeeld, was de eerste kans van de wedstrijd te noteren. Finn Stokkers, die, samen met Thibo Baeten en Rashaan Fernandes, de aanvalslinie vormde, probeerde het doel onder vuur te nemen. Na achttien minuten voetballen was het wel raak voor Go Ahead Eagles. Stokkers gaf Mathis Suray de kans de 1-0 te maken en hij maakte het af.

Een aantal minuten later was Rashaan Fernandes verantwoordelijk voor de 2-0 van Go Ahead Eagles. Rechtsback Donté Apinsa gaf een goede voorzet op de rechtsbuiten van Go Ahead Eagles. De 3-0 van Go Ahead Eagles was in de 23e minuut ook al te zien: opnieuw was Suray trefzeker. De eerste helft werd ook nog drie keer gescoord. Nadat Fernandes na 39 minuten voetballen zijn tweede van de middag had gemaakt, kon Thibo Baeten de 4-0 eenvoudig binnenschuiven. Het lukte ONS Sneek vlak voor rust nog wel om een doelpunt te maken. Beide ploegen hebben een 5-1 overwinning behaald. De tweede helft begon met elf andere namen, waaronder jeugdexponent Pim Saathof die in de 70e minuut het net deed bollen. Julius Dirksen, net als Suray, maakte zaterdagmiddag ook zijn eerste doelpunt in het shirt van Go Ahead Eagles.