Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

Jacob Breum nieuwe aanwinst GA Eagles

De 19 jarige Jacob Breum is de nieuwe aanwinst van GA Eagles. Hij komt over van Odense BK. Hij tekent in Deventer een contract tot medio 2027.

Jacob Breum maakte op 16 jarige leeftijd zijn debuut voor Odense BK en hij kwam inmiddels al 51 keer uit voor de hoofdmacht van de Deense club.

'Ik hoor wel vaker dat dit een behoorlijk aantal wedstrijden is voor iemand van mijn leeftijd', vertelt Breum op de website van Go Ahead. De buitenspeler maakte eind maart tevens zijn debuut voor Denemarken Onder-21. Daarvoor speelde hij in de nationale Onder-19, waarvoor hij zeven goals maakte in negen duels. Inmiddels is hij al gestart met het nemen van Nederlandse lessen.

Verder zegt hij zelf 'Ik verwacht dat de cultuur veel gelijkenissen vertoont met de Deense cultuur. Daarnaast is hij ook al in de geschiedenis van Go Ahead gedoken. 'Opgericht in 1902, club van de arbeidersklasse. En ik weet dat Go Ahead Eagles hele fanatieke supporters heeft. De club heeft afgelopen seizoen zelfs de Fan Award gewonnen, toch?'

'Voetballen in de Eredivisie beschouw ik al helemaal als een geweldige stap voor mijn ontwikkeling.'