Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

Go Ahead Eagles verslaat sc Heerenveen met 3-0 in een besloten oefenwedstrijd.

Go Ahead Eagles versloeg vandaag sc Heerenveen met 3-0 in een besloten oefenwedstrijd. De wedstrijd, die werd gespeeld in Wenum-Wiesel werd gedomineerd door het team van René Hake. Go Ahead Eagles stond bij rust al met 2 - 0 voor. In de 2e helft scoorde Go Ahead Eagles voor de derde keer.

De doelpunten van Go Ahead Eagles werden gemaakt door Jakob Breum, Sylla Sow en Victor Edvardsen.

11’ Jakob Breum 1-0
28’ Sylla Sow 2-0
82’ Victor Edvardsen 3-0

Opstelling Go Ahead Eagles: Erwin Mulder (46’ Jeffrey de Lange); Dielan Ghafour (46’ Mats Deijl), Gerrit Nauber (46’ Jamal Amofa), Joris Kramer (46’ Pim Saathof), Bas Kuipers (46’ Dean James); Xander Blomme (19’ Robbin Weijenberg / 46’ Evert Linthorst), Philippe Rommens (46’ Enric Llansana); Darío Serra (46’ Bobby Adekanye), Jakob Breum (46’ Thibo Baeten), Oliver Edvardsen (46’ Rashaan Fernandes); Sylla Sow (46’ Victor Edvardsen).