Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

GA Eagles verliest oefenduel van FC Groningen

Go Ahead Eagles heeft woensdagmiddag op het sportcomplex van AZC in Zutphen een besloten oefenwedstrijd gespeeld tegen FC Groningen. In de 24e minuut kwam FC Groningen op voorsprong door een treffer van Daleho Irandust. In de minuten daarvoor moest Go Ahead Eagles-keeper Erwin Mulder al een aantal keer optreden. Voor de rust maakte Isac Lidberg de gelijkmaker voor Go Ahead Eagles. De Zweed kwam na vijftien minuten – zoals vooraf gepland – in het veld voor Willum Willumsson.

In de tweede helft kreeg Go Ahead Eagles een aantal mogelijkheden. Scoren deed het echter niet. Iets wat FC Groningen wel deed in de 60e minuut (Luciano Valente) en vlak voor tijd uit een vrije trap (Tomáš Suslov in de 86e minuut). Daardoor stond er na negentig minuten voetballen een 1-3 eindstand op het scorebord.

Zie de website van GA Eagles en ga dan naar Matchcenter en lees het verslag terug.