Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

GA Eagles in openingswedstrijd tegen AE KIFISIA

GA Eagles speelt de traditionele openingswedstrijd van het seizoen in eiegn stdaion tegen de Griekse promovendus AE Kifisia FC. De wedstrijd wordt gespeeld, in tegenstelling tot eerdere berichten, op vrijdag 4 augustus en begint om 19.00 uur. Dat is dus een weekend voor het officiele begin van de eredivisie die voor de Eagles op 13 augustus begint in Alkmaar.

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf dinsdag 25 juli (13:00 uur) via deze link gratis hun eigen vaste plek bevestigen (én maximaal vier extra losse kaarten bijkopen door linksonder op ‘Ga door met winkelen’ te klikken zodra je je eigen plek(ken) in het winkelmandje hebt staan). De reservering van seizoenkaartplaatsen geldt tot en met 31 juli (13:00 uur). Na deze datum vervallen alle reserveringen en zul je ook als seizoenkaarthouder je eigen vaste plek terug dienen te kopen indien je alsnog besluit om tickets voor de wedstrijd aan te schaffen (hoewel het terugkopen van je eigen plaats dan niet meer gegarandeerd kan worden, omdat je plek voor deze wedstrijd wellicht al door iemand anders is gekocht).

Vanaf dinsdag 25 juli (13:00 uur) gaan via deze link ook alle beschikbare vrije plaatsen in de verkoop voor clubcardhouders van Go Ahead Eagles én voetballiefhebbers die géén clubcardhouder zijn. Uiteraard kunnen zij tot en met 31 juli (13:00 uur) geen tickets aanschaffen die gereserveerd zijn voor onze seizoenkaarthouders. Vanaf maandag 31 juli (14:00 uur) gaan alle seizoenkaartplaatsen die níét door seizoenkaarthouders zijn bevestigd in de vrije verkoop voor iedereen (seizoenkaarthouders, clubcardhouders en niet-clubcardhouders) die Go Ahead Eagles – AE Kifisia FC graag wil bijwonen.

PRIJZEN LOSSE KAARTEN

  • Hoofdtribune (vak 2 en vak 3): € 10,-
  • B-Side | IJsseltribune | Leo Halle tribune: € 7,50
  • Leo Halle tribune (vak 22): € 5,- (alleen voor leden kids- en juniorclub Young Eagles)

PRAKTISCHE INFORMATIE

– De tourniquets naar de tribunes en de Fanstore zijn vanaf 17:30 uur geopend. Vanaf woensdag 9 augustus is de Fanstore vervolgens weer elke woensdag van 13:00 tot 17:00 uur geopend.
– Vanwege bouwwerkzaamheden aan de noordzijde van de Hoofdtribune van De Adelaarshorst kunnen alle supporters met een seizoenkaart of ticket voor vak 3 via de ingang van de B-Side het stadion binnenkomen (seizoenkaarthouders van vak 3 ontvangen hierover binnenkort nog een persoonlijk bericht van de club).
– De bouwwerkzaamheden aan de noordzijde van de Hoofdtribune zullen ook gevolgen hebben voor de horecapunten en toiletvoorzieningen op de B-Side en Leo Halle tribune, die wat anders ingericht zullen zijn dan gebruikelijk. De horecapunten en toiletvoorzieningen zullen rond de wedstrijd echter dusdanig worden ingericht dat Go Ahead Eagles zijn supporters een voldoende toereikende service kan bieden.