Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

GA Eagles hebben interesse in Ruben van Bommel

Voetbal International meldt dat Ruben van Bommel ook in de interesse staat van GA Eagles. De 18 jarige zoon van Mark van Bommel is bezig aan een uitstekend seizoen bij MVV. Op dit moment is het met zijn ploeg bezig in de play offs.

Nadat eerst FC Twente en AZ al interesse toonde is het nu GA Eagles die van Bommel op  korrel heeft. Ruben van Bommel is dit seizoen één van de uitblinkers bij MVV en de vleugelaanvaller maakte vijftien doelpunten en was daarnaast ook vijf keer aangever. Het leverde de jongste zoon van Mark van Bommel woensdag de prijs Talent van het Jaar in de Keuken Kampioen Divisie op. 

Zijn prestaties zijn ook diverse Eredivisie-clubs niet ontgaan. Van Bommel gaf in gesprek met VI eerder al aan te hebben gesproken met AZ en Inmiddels heeft er dus ook een gesprek plaatsgevonden met Go Ahead, dat momenteel tiende staat in de Eredivisie. 

Als de jongste Van Bommel-telg uiteindelijk kiest voor Go Ahead, dan treedt hij in de voetsporen van zijn opa: Bert van Marwijk. De schoonvader van Mark van Bommel begon zijn loopbaan eind jaren zestig in De Adelaarshorst.