Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

GA Eagles begint het seizoen met winst op GA Eagles

Go Ahead Eagles is de voorbereiding gestart met een 2-1 overwinning op PAOK Saloniki. In Zutphen speelde de ploeg van René Hake in beide helften – op doelman Jeffrey de Lange na – met een ander elftal. Vóór rust scoorde Sylla Sow de openingstreffer namens Go Ahead Eagles. Vlak na rust tekende Stefan Schwab voor de Griekse gelijkmaker, waarna Bobby Adekanye in de 69e minuut op prachtige wijze het winnende doelpunt maakte namens de ploeg van Hake.

In het Matchcenter lees je alle hoogtepunten van de oefenwedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PAOK Saloniki terug.

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN

Go Ahead Eagles – PAOK Saloniki 2-1 (1-0)
35’ Sylla Sow 1-0
47’ Stefan Schwab 1-1
69’ Bobby Adekanye 2-1

Go Ahead Eagles: Jeffrey de Lange; Luca Everink (46’ Mats Deijl), Jamal Amofa (30’ Hugo Lacroix / 46’ Vincent Derksen / 81’ Dielan Ghafour), Pim Saathof (46’ Joris Kramer), Bas Kuipers (46’ Dean James); Darío Serra (46’ Bobby Adekanye), Xander Blomme (46’ Jorn Smits / 81’ Robbin Weijenberg), Enric Llansana (46’ Philippe Rommens), Jakob Breum (46’ Aventis Aventisian); Isac Lidberg (46’ Victor Edvardsen), Sylla Sow (46’ Oliver Edvardsen).

PAOK Saloniki: Zivko Zivkovic (46′ Christos Talichmanidis); Lefteris Lyratzis (62′ Adelino André Vieirinha), Ivan Tarek Fjellstad Näsberg (46′ Giannis Michailidis), William Troost-Ekong (46′ Konstantinos Koulierakis), Luis Rafael Soares Alves (62′ Marios Tsaousis); Douglas Augusto Soares Gomes (29′ Stefan Schwab), Charis Tsingaras (62′ Kiriakos Giaxis), Thomas Murg (62′ Giorgios Vrakas); Taison Barcellos Freda (70′ Panagiotis Tzimas), Andrija Zivkovic (46′ Giannis Konstantelias), Brandon Thomas Llamas (46′ Vasilis Gordeziani).