Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

Fans van GA Eagles naar tuincentrum voor bijzondere verkoop

In een tuincentrum in Deventer heeft men een hele bijzondere verkoop en dan met name voor de echte GA Eagles fans want men kan daar stukjes van de grasmat van De Adelaarshorst kopen. De opbrengst van deze bijzondere verkoop gaat naar het grasteam van de club.

Er werd de afgelopen weekend nog door duizenden fans feest gevierd op dat gras na de gewonnen play-off wedstrijd in en tegen FC Utrecht. GA Eagles had in De Adelaarshorst tv schermen neergezet waar de fans de wedstrijd konden bekijken en stonden daardoor op het veld. Vele stukjes van die grasmat zijn nu dus te koop in een tuincentrum in Deventer en een medewerker van dat tuincentrum zei tegen de NOS dat de belangstelling erg groot is. "Ze gaan heel hard. Vanochtend werden we al platgebeld door mensen die zeker wilden weten dat de verkoop begonnen was." Een fan met twee potjes in zijn handen reageert enthousiast. "Toen ik las dat ze te koop waren, ben ik er meteen heen gegaan. Mijn vrouw verklaart me voor gek, maar ik doe het ook om de club te steunen."

De felbegeerde middenstip van de Adelaarshorst is niet beschikbaar voor verkoop. Die werd meteen na de gewonnen finale van de play-offs tegen FC Utrecht al uitgegraven.