Fan van Go Ahead Eagles
Nieuws

Dennis van der Ree nieuwe assistent Rene Hake

Dennis van der Ree heeft een nieuwe club gevonden want hij wordt met ingang van het nieuwe seizoen assistent trainer bij GA Eagles. De 44 jarige trainer kon FC Groningen, met medewerking van Hans Westerhof, niet in de eredivisie houden en mag nu verder als assistent van Rene Hake in Deventer.

In maart werd het verteld dat FC Groningen niet verder met hem zou gaan want de Trots van het Noorden stelde Dick Lukkien aan als hoofdtrainer. Pikant detail aan het aanstellen van Dennis van der Ree bij GA Eagles is dat zijn nieuwe club zijn oude club de genadeklap gaf voor degradatie.

In Deventer wordt Van der Ree herenigd met René Hake, die bij Go Ahead aan het roer staat. De twee werkten in het verleden al samen bij SC Cambuur. Van der Ree rolde in 2017 in het profvoetbal, toen hij assistent in Leeuwarden werd. Die functie bekleedde hij later ook bij FC Twente. In het seizoen 2021/2022 was hij video-analist bij Feyenoord.

"Nee, ik vind het geen lastige stap om bij Go Ahead Eagles weer als assistent-trainer aan de slag te gaan", zegt Van der Ree op de website van Kowet. "Op termijn ambieer ik weliswaar het hoofdtrainerschap, maar ik vind dat ik de komende jaren als assistent-trainer nog voldoende kan leren."